Tilmeld nyhedsbrev
Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA ViaBill MobilePay

Gode tips til at undgå for meget baggagevægt

Oprettet d.

Har du svært ved at begrænse din baggagevægt når du skal ud og rejse ? Her har du en række gode råd og tips til hvad du bør overveje for at undgå at fylde din kuffert med unødvendig overvægt !

Lav kontrolvejning på forhånd Du kan med fordel lave en kontrolvejning af din baggage før du rejser ved at anvende en rejsevægt

Planlæg dit tøj nøje Medbring tøj, der kan mixes og matches, så du kan skabe flere outfits med færre stykker tøj. Hvis det er muligt så undgå at medbringe tunge genstande som store frakker eller støvler.

Brug letvægtsbagage Brug en letvægtskuffert eller rejsetaske, der ikke vejer meget i sig selv. Dette kan hjælpe med at frigøre ekstra vægt til de ting, du vil medbringe.

Lav en pakkeliste og vær ærlig over for dig selv om, hvad du virkelig har brug for på din rejse. Skær ned på unødvendige genstande og overvej, om du virkelig vil bruge alt det, du pakker.

Brug multifunktionelle genstande Medbring genstande, der kan tjene flere formål. For eksempel kan en letvægts tørrehåndklæde bruges som et strandhåndklæde, et tæppe til picnic eller endda som et let dække om natten.

Nedbring toilettasken Overvej at købe rejsestørrelsesprodukter eller bruge genopfyldelige beholdere til shampoo, balsam, og andre toiletartikler. Undgå at medbringe store flasker, medmindre du er sikker på, at du vil bruge dem alle.

Brug digitale alternativer Undgå at medbringe fysiske bøger, guidebøger og kort ved at downloade dem til din telefon eller tablet i stedet. Dette sparer både vægt og plads.

Vask tøjet undervejs Hvis du er på en længere rejse, kan du overveje at vaske dit tøj undervejs i stedet for at medbringe nok til hele rejsen. Mange feriesteder har vaskemaskiner eller tilbyder vasketjenester.

Minimer elektronikken Medbring kun de elektroniske enheder, du virkelig har brug for, og undgå at medbringe unødvendigt tilbehør som ekstra kabler og adaptere.

Undgå at medbringe for mange souvenirer Hvis du planlægger at købe souvenirs, så overvej omhyggeligt, hvad du vil købe, og hvor meget plads det vil tage i din bagage. Undgå at overfylde din bagage med unødvendige souvenirs.

Få styr på vægtbegrænsningerne før du rejser Sørg for at kende vægtbegrænsningerne for din bagage, især hvis du flyver. Dette kan hjælpe dig med at undgå ubehagelige overraskelser i lufthavnen.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar